Ajax gaat shoppen: "Huntelaar nog steeds interessant"

26 november 2016, 09:17

Marc Overmars, directeur voetbalzaken bij Ajax, belooft de supporters min of meer dat er in de komende winterstop de nodige transferactiviteiten zullen plaatsvinden in Amsterdam. De Ajacieden lijken meerdere spelers van de hand te willen doen, maar gaan hoogstwaarschijnlijk ook investeren in nieuwe aanwinsten. Zo staat Klaas-Jan Huntelaar nog steeds op het lijstje.

Ajax klopte al meerdere malen bij Huntelaar aan, maar de 33-jarige spits bleef steeds bij Schalke 04. Daar komt hij dit seizoen, mede door blessures, niet al te veel aan de bak. Omdat de Nederlander een aflopend contract heeft, is hij komende zomer gratis op te halen als hij niet verlengt in Gelsenkirchen. "Huntelaar is nog steeds interessant", zegt Overmars in gesprek met Telesport.

"Hij is een echte winnaar", laat de Ajax-directeur optekenen. Met zijn ervaring kan Huntelaar nog steeds van grote waarde zijn in de ArenA, denkt Overmars. "Zulke jongens hebben we nodig. Ik zeg niet dat we hem gaan halen, maar we houden zijn situatie in de gaten", stelt de directeur van de Amsterdamse topclub.

Huntelaar maakte in de periode tussen 2006 en 2008 maar liefst 76 doelpunten in 92 optredens in het shirt van Ajax. Naast zijn periodes bij Ajax en Schalke 04 speelde de Achterhoeker ook voor PSV, De Graafschap, AGOVV Apeldoorn, sc Heerenveen, Real Madrid en AC Milan. Huntelaar is 76-voudig international van Oranje en scoorde 42 keer voor zijn land.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen