Khedira ziet Atalanta als serieuze concurrent in Serie A

30 november 2016, 15:46

Atalanta is bezig aan een goed seizoen in de Serie A en is al acht wedstrijden op rij ongeslagen. De club bezet de vijfde plaats op de ranglijst met vijf punten achterstand op koploper Juventus en wordt al voorzichtig vergeleken met Leicester City. Volgens Sami Khedira is dat niet heel onlogisch.

Enkele dagen voor de ontmoeting blijt Khedira vast vooruit. "Atalanta is een heel sterk team. Naar mijn mening kunnen ze zeker dromen van een stunt als die van Leicester. We hebben ze tegen AS Roma in actie gezien, het is een sterk team dat nooit opgeeft", vertelt hij aan Sky Sports. "Maar wij zijn Juventus en hebben onze eigen dromen. Dus willen we Atalanta zaterdag verslaan."

"Het zal zeker geen makkelijke wedstrijd voor ons worden", vervolgt de middenvelder. Wanneer Atalanta weet te winnen dan verkleint de club het gat met Juventus tot twee punten. Afgelopen weekend wist de ploeg van Gian Piero Gasperini al van AS Roma te winnen. "In de eerste helft hadden ze eveneens twee of drie keer kunnen scoren en uiteindelijk wonnen ze ook", besloot Khedira, die best dat Juventus niet in diezelfde val moet trappen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen