Go Ahead mist De Kogel, Schaars terug in selectie

2 december 2016, 20:48

Leon de Kogel ontbreekt zaterdag bij Go Ahead Eagles in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. De aanvaller is ziek en wordt vervangen door Sam Hendriks. Coach Hans de Koning kan ook niet beschikken over Jerry van Ewijk, Sebastien Locigno, Sinan Bytyqi, Tom Daemen en Chris David.

"Je moet het doen met de jongens die je hebt. We moeten het compenseren met hard werken en dat doen ze elke week", aldus De Koning bij RTV Oost. Over tegenstander sc Heerenveen zegt de oefenmeester: "Ze zijn ontzettend goed in de omschakeling. We moeten er, samen met het thuispubliek, voor zorgen dat we hen het voetballen belemmeren. Je weet dat je hard moet knokken, maar de motivatie is hoog zat. Morgen ook weer."

Bij sc Heerenveen keert Stijn Schaars terug in de selectie, al weet coach Jurgen Streppel nog niet of hij de middenvelder gaat inzetten. "Het ziet er redelijk goed uit", zegt de oefenmeester tegen de Leeuwarder Courant over de fitheid van de aanvoerder, die enkele weken geleden met een kuitblessure uitviel bij het Nederlands elftal. Shay Facey ontbreekt sowieso in Deventer.

Heerenveen begon sterk aan het nieuwe seizoen, maar pakte in de laatste vier duels slechts twee punten. Tegen Go Ahead moet er weer gewonnen worden, weet Streppel. "Maar makkelijk wordt het niet", nuanceert hij meteen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen