Go Ahead Eagles heeft Arsenal-middenvelder op proef

7 december 2016, 20:53

Go Ahead Eagles heeft een speler van Arsenal verwelkomd. Daniel Crowley is de komende dagen op proef in de Adelaarshorst. De club uit Deventer gaat in deze stageperiode kijken of de jeugdinternational van Engeland als een meerwaarde voor de selectie kan worden beschouwd.

De 19-jarige Crowley staat onder contract bij Arsenal, maar een doorbraak kwam nog niet in de buurt voor de jonge middenvelder. Mede daarom werd hij eerder al op huurbasis gestald bij zowel Barnsley als Oxford United. Crowley meldt zich donderdag voor de eerste keer op het trainingsveld van Go Ahead. Mocht hij een goede indruk achterlaten, dan willen de Eagles hem in de tweede seizoenshelft van Arsenal huren.

Crowley, die naast Engelse jeugdploegen ook voor Ierse jeugdelftallen in actie kwam, was al eens met de eerste selectie van Arsenal op oefenstage. In de zomer van 2015 mocht hij van manager Arsene Wenger mee naar Singapore.

Go Ahead kan een impuls goed gebruiken, aangezien het na vijftien speelronden de nummer laatst van de Eredivisie is. De achterstand op nummer zeventien Roda JC is één puntje, nummer zestien PEC Zwolle staat twee punten voor op de Eagles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen