Toornstra teleurgesteld: "Ik steek nu juist in goede vorm"

18 december 2016, 13:23

Giovanni van Bronckhorst heeft bij Feyenoord genoeg opties op het middenveld en voorin en daarom vallen af en toe spelers buiten de boot. In het duel met Vitesse (3-1 winst) koos de trainer ervoor om Jens Toornstra vanaf de bank te laten beginnen.

Toornstra liet weten teleurgesteld te zijn na het besluit van zijn trainer. "Ik ben nu goed in vorm als ik dat over mezelf mag zeggen. Als de trainer dan toch voor iemand anders kiest dan is dat balen. Het is nooit leuk om te horen dat je niet gaat spelen. Daar had ik wel even de pest in", vertelt de middenvelder annex aanvaller bij De Tafel van Kees. 

Volgens Toornstra is zijn plaats op de reservebank het gevolg van een luxeprobleem in Rotterdam. "Iedereen is nu in topvorm en de trainer kan keuzes maken. Voor hem is dat leuk, maar voor de spelers minder", vervolgt hij. Toornstra denkt dat Feyenoord ook gegroeid is dit seizoen en dat een reeks met zeven nederlagen op rij zoals afgelopen seizoen niet meer zal voorkomen. "We zijn minder naïef. We hebben er in jaren niet zo goed voorgestaan en daar moeten we iets mee doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen