Ronaldo bezorgt Real na verlenging wereldbeker voor clubs

18 december 2016, 14:09   Bijgewerkt: 18 december 2016, 14:14

Real Madrid heeft voor de tweede keer in de clubgeschiedenis de wereldtitel gepakt. De Spanjaarden kenden echter de nodige moeite met de Japanse club Kashima Antlers en bleef na negentig minuten op 2-2 steken. Pas in de extra tijd wist de ploeg van Zinedine Zidane nog tweemaal te scoren.

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor Real Madrid toen Karim Benzema al na negen minuten de openingstreffer maakte. De Japanners deden echter een minuut voor de rust iets terug via Gaku Shibasaki waardoor de ploegen de kleedkamer ingingen met een 1-1 tussenstand. Kort na rust schoot de middenvelder echter opnieuw raak en zo keek Real ineens tegen een 1-2 achterstand aan.

In de extra tijd wist Real zich te herstellen en al snel viel de 3-2. Benzema zette Ronaldo alleen voor doelman Sogahata en de Portugees maakte zijn tweede van de dag. Met nog een paar minuten te spelen maakte hij zijn hattrick compleet. Op aangeven van Toni Kroos bepaalde Ronaldo de einstand op 4-2 en bezorgde Real Madrid zo voor de tweede keer de wereldtitel.

[photo,103390,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen