Wijnaldum start in kraker, City heeft Agüero terug

31 december 2016, 18:27   Bijgewerkt: 31 december 2016, 18:50

Georginio Wijnaldum heeft vanavond een basisplaats bij Liverpool in de Premier League-kraker tegen Manchester City. De Nederlander speelt op het middenveld van The Reds samen met Jordan Henderson en Emre Can. De voorhoede bestaat uit Roberto Firmino, Adam Lallana en Sadio Mané. Voormalig eredivisiespeler Ragnar Klavan is één van de Liverpool-verdedigers.

Bij Manchester City keert spits Sergio Agüero als basisspeler terug van een schorsing. De Argentijnse aanvaller moet van aanvoer voorzien worden door een creatieve linie met Raheen Sterling, David Silva en Kevin De Bruyne. Fernandinho en Yaya Touré vormen het controlerende blok op het middenveld van Manchester City.

Liverpool - Manchester City, gespeeld op Anfield, begint om 18.30 uur en is te volgen via de liveticker op FCUpdate.nl. Liverpool staat met veertig punten tweede in de Premier League, met één punt minder is Manchester City de nummer drie van het klassement. Koploper Chelsea, dat eerder op de dag met 4-2 won van Stoke City, is met 49 punten de lijstaanvoerder.

Opstellingen

Liverpool: Mignolet; Clyne, Lovren, Klavan, Milner; Can, Henderson, Wijnaldum; Mané, Lallana, Firmino

Manchester City: Bravo; Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov; Fernandinho, Touré; Sterling, Silva, De Bruyne; Agüero

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen