Tottenham klaar voor Chelsea: "Achterstand verkleinen"

1 januari 2016, 17:51

Voor Tottenham Hotspur had het jaar niet beter kunnen beginnen. De ploeg van Mauricio Pochettino boekte een klinkende 1-4 zege op Watford. Volgens de manager laat dat zien dat Tottenham klaar is voor de topper met Chelsea van aanstaande woensdag.

"We speelden heel goed en hebben een hoog niveau gehaald vandaag. Zeker de eerste helft, dat was één van de beste dit seizoen. Ik ben heel tevreden, want vooraf dachten we dat dit een zware wedstrijd zou worden", aldus Pochettino na afloop van het duel." De comfortabele voorsprong gaf hem de kans om alvast aan de topper met Chelsea te denken.

Met de koploper in het achterhoofd besloot Pochettino om Harry Kane en Dele Alli vroeg in de tweede helft naar de kant te halen. "Over drie dagen wacht een heel belangrijk duel, dus het is dan goed om spelers wat rust te geven. In deze fase is het cruciaal om helemaal fit te zijn. Chelsea draait goed en heeft veel vertrouwen. Maar wij gaan er alles aan doen om drie punten te pakken en de achterstand zo te verkleinen", aldus de trainer, die met Tottenham een achterstand van tien punten moet zien goed te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen