Bosz twijfelt over Neres: "Amper een week in Nederland"

22 februari 2017, 16:18

David Neres maakt mogelijk donderdagavond zijn debuut bij Ajax, als de Amsterdammers aantreden tegen Legia Warschau in de Europa League. Trainer Peter Bosz twijfelt op het moment alleen nog of hij de Braziliaan wel in de selectie opneemt.

Pas donderdagmiddag na de training zal de definitieve beslissing worden genomen. ""We willen eerst met de trainers zitten", vertelt de coach tegenover de NOS. "Die kans heb ik nog niet gehad. Je moet je voorstellen dat het echt een verandering is voor zo'n jongen. Hij is amper een week in Nederland."

"We moeten goed beoordelen of Neres er al aan toe is", vervolgt Bosz. "Als we hem bij de selectie nemen, dan komen er ook verwachtingen. En je moet je afvragen of dat nu al reëel is voor zo'n jongen."

Overigens is ook Daley Sinkgraven een twijfelgeval. Hij raakte tijdens de heenwedstrijd in Polen (0-0) geblesseerd en miste daarom al afgelopen weekend de met 0-1 gewonnen uitwedstrijd tegen Vitesse. Over het wel of niet selecteren van de linksback wordt eveneens besloten na de training van donderdag.

Oerwoudgeluiden

Bosz ging ook nog in op de oerwoudgeluiden, die afgelopen weekend gemaakt werden door een groepje Vitesse-fans op het moment dat doelman André Onana aan de bal was. "Erg dat het in Nederland nog steeds gebeurt. Ik heb het in mijn periode bij Vitesse nog nooit meegemaakt", zegt de trainer. "Joost de Wit (algemeen directeur van Vitesse, red.) heeft mij gebeld na het incident en zijn excuses aangeboden. Ik heb er nog niet met Onana over gesproken, maar dit is niet goed te praten. Het was maar een klein groepje. Maar of het er nou twee of twintig zijn, dat is altijd nog te veel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen