32ste trofee voor Ibrahimovic: "Vriend, ik blijf het doen"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

26 februari 2017 – Zlatan Ibrahimovic maakte zondag vlak voor tijd het winnende doelpunt voor Manchester United in de League Cup-finale tegen Southampton. De Zweedse spits kopte in de 87ste minuut uit een voorzet van Ander Herrera de 3-2 eindstand op het scorebord op Wembley, maar had na afloop ook oog voor zijn teamgenoten.

32ste trofee voor Ibrahimovic: "Vriend, ik blijf het doen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Dit is een teamprestatie", sprak de matchwinner bij Sky Sports. Ibrahimovic verruilde Paris Saint-Germain afgelopen zomer voor Manchester United. "Dit is waarom ik naar hier ben gekomen - om te winnen en dat doe ik nu. Hoe meer ik win, hoe blijer ik word. Naarmate je ouder wordt, heb je er meer waardering voor. Overal waar ik ben geweest, heb ik gewonnen. Volgens mij is dit mijn 32ste prijs."

"Ik had dit al voorspeld. Volgens velen zou het mij niet lukken. Maar vriend, ik blijf het doen. Ik heb het naar mijn zin in Engeland", vervolgde Ibrahiimovic, die nog even terugkwam op afgelopen zomer. "Ik kreeg een telefoontje van José Mourinho. Ik heb een goede relatie met hem en daarom ben ik hierheen gekomen. Ik wist dat ik de juiste keuze zou maken."

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd