Mourinho looft Ibrahimovic: "Hij speelde buitengewoon"

26 februari 2017 – Volgens Manchester United-manager José Mourinho is het wel duidelijk aan wie zijn ploeg de winst van de League Cup heeft te danken. Zlatan Ibrahimovic maakte zondag vlak voor tijd in de finale tegen Southampton het beslissende doelpunt (3-2).

Mourinho looft Ibrahimovic: "Hij speelde buitengewoon"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Eerlijk gezegd heeft Ibrahimovic de wedstrijd voor ons gewonnen, want hij speelde fantastisch", aldus Mourinho bij Sky Sports. "Ik zie nog een paar goede prestaties - Pogba zat op een vergelijkbaar niveau - maar hij was buitengewoon. In grote delen van de wedstrijd was Southampton beter dan wij. Zij verdienden ook een verlenging, maar hij maakte het verschil en bezorgde ons de trofee."

Het succes emotioneert Mourinho. "Ja, want het is niet gemakkelijk om prijzen te pakken, zeker niet zo vaak. Het is niet gemakkelijk om met de druk om te gaan die ik mezelf opleg", vervolgde de Portugees. "Winnen is altijd speciaal. Als er een dag komt waarop winnen mij niet meer emotioneert, dan is dat de dag waarop ik stop."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd