Utrecht naar Almelo: "We hebben wat recht te zetten"

10 maart 2017, 19:08

Wat uitwedstrijden betreft verloor FC Utrecht dit seizoen alleen bij Ajax en PSV, verder keerde het altijd met minimaal een punt huiswaarts. Dit weekend gaat de ploeg uit de Domstad op bezoek bij Heracles Almelo.

"Uit, thuis: er zit geen verschil in de benadering van de wedstrijd. Ik zou het zelfs om willen draaien: uit pakken we weliswaar de nodige punten, ik vind dat we thuis dit seizoen vooralsnog te weinig brengen. Wij voelen ons heel senang in alle stadions", aldus coach Erik ten Hag op de clubwebsite.

Tegenstander Heracles verloor afgelopen weekend met 3-1 bij NEC. "Dat team staat op scherp", stelt Ten Hag, die met zijn eigen ploeg thuis niet won van hekkensluiter ADO Den Haag (1-1). "Wij willen het dus óók, dit weekend. De wedstrijd staat op scherp. We hebben wat recht te zetten."

"Aan de voorgaande duels met FC Groningen en ADO Den Haag hielden we vier punten over. Dat is oké, maar met name over de uitvoering ben ik niet tevreden", vertelt Ten Hag. "In Groningen hadden we ons het eerste half uur verslapen en tegen ADO Den Haag gaven we de tegengoal weg en hebben we onvoldoende kansen gecreëerd. Het is belangrijk dat we de juiste dingen blijven doen. 'Goed' is nog altijd niet goed genoeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen