Kuyt neemt beslissing: "Zeg niets meer over mijn situatie"

16 maart 2017, 08:22

Dirk Kuyt doet niet langer uitspraken over zijn reserverol tegenover de media. De eerste keer dat de aanvoerder van Feyenoord op de bank zat, was hij eerlijk over zijn gedachten. Nu stelt hij dat dergelijke uitspraken niet in het voordeel zijn van de club.

Kuyt ligt onder een vergrootglas en dat beseft hij zelf ook. "Mijn situatie houdt velen bezig. Dan is het beter om daar zelf niet veel meer over te zeggen. Ik heb me voorgenomen de rest van het seizoen mijn gevoel en hoe ik over mijn eigen situatie denk niet meer te delen met heel Nederland", zegt hij in gesprek met De Telegraaf. "Ik richt me de komende twee maanden alleen nog volledig op de prestaties op het veld."

"Ik train echt keihard en als ik nodig ben, dan zal ik mijn waarde laten zien. Het mag nu niet meer puur over de situatie van Dirk Kuyt gaan. Het moet alleen nog over Feyenoord gaan", vervolgt de routinier, die de aandacht ook wel weer begrijpt. "Het is natuurlijk ook een vorm van waardering als mensen het over jou en jouw situatie hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen