Ziyech: "Wij zijn in eigen huis heel moeilijk te verslaan"

16 maart 2017, 10:07

Hakim Ziyech denkt dat Ajax donderdag in de Amsterdam ArenA een 2-1 nederlaag tegen FC Kopenhagen goed kan maken. De ploeg van Peter Bosz heeft aan een 1-0 overwinning genoeg om door te gaan in de Europa League en dus zal er minimaal één keer gescoord moeten worden.

Volgens Ziyech zal Ajax beter voor de dag komen dan in Kopenhagen, omdat de club thuis standaard beter speelt. "We weten dat het een lastige ploeg is, Kopenhagen, maar we spelen thuis en ik denk dat we thuis veel sterker zijn dan uit. We gaan het Kopenhagen moeilijk maken en vol erop klappen. Ik denk dat wij in eigen huis heel moeilijk te verslaan zijn", zegt hij tegen Ajax Life.

Aanvoerder Davy Klaassen ontbreekt vanwege een schorsing, maar Ziyech stelt dat dat niks aan de speelwijze zal veranderen. "Nee, iets anders verwacht ik niet. De rollen blijven gewoon hetzelfde, met mij weer op linkshalf." Dat betekent dat de middenvelder, anders dan in de heenwedstrijd, weer in de basis zal beginnen. "We gaan Kopenhagen pakken op hun zwakke punten", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen