Van Bronckhorst looft Kramer: "Heeft het goed opgepakt"

22 maart 2017, 23:19

Giovanni van Bronckhorst is zeer te spreken over de manier waarop Michiel Kramer zich manifesteert bij Feyenoord. De coach zag de aanvaller woensdag met twee goals het verschil maken in het benefietduel met FC Dordrecht (2-0) en is positief over de spits.

"Hij heeft het na zijn schorsing heel goed opgepakt, hij deed het goed vanavond. Hij traint goed en maakt de laatste wedstrijden ook meer minuten. Hij oogt gretig", stelt Van Bronckhorst tevreden vast bij FOX Sports. "Ik ben heel blij met Michiel en ook blij dat hij twee keer scoort. Hij heeft het vertrouwen weer en dat hebben we nodig de komende weken. Hij is een belangrijke speler en dat blijft hij."

Tegen Dordrecht waren er woensdag weinig gevestigde namen van de partij. De ploeg trad met wisselspelers en talenten uit de jeugd aan. "Het belangrijkste is dat jongens die niet al te veel spelen, minuten hebben kunnen maken. Ook is het goed om te zien dat spelers uit de jeugd zich goed staande hebben gehouden. Dat zijn dingen waar ik naar gekeken heb. Ik denk dat de jeugdspelers het goed gedaan hebben. Het was voor mij gewoon een heel mooie avond. Nu pakken we als groep even onze rust, dat is goed. Daarna gaat de focus vol op Ajax."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen