De Jong en PSV balen nog altijd van slechte eerste seizoenshelft

5 april 2017, 09:14

PSV is sinds afgelopen zondag zonder enige twijfel de best presterende Eredivisie-ploeg van 2017. Het liet pas drie punten liggen. Dit terwijl het voor de winterstop liefst zeventien verliespunten had. Een groot verschil, weet ook aanvoerder Luuk de Jong

"Natuurlijk balen we ervan en hebben we het er over gehad hoe dat heeft kunnen gebeuren", vertelt de aanvaller tegenover Omroep Brabant. "In het voetbal heb je soms fases dat het tegenzit en daar moet je zo snel mogelijk uitkomen. We hebben nu een goede reeks en wie weet hoe het er aan het einde van het seizoen voor staat."

Hoop op de titel is er dus nog steeds in Eindhoven. "Het is nog een aardig gat, waarbij wij in ieder geval moeten blijven winnen. Daarbij kijken we natuurlijk ook naar Feyenoord en hopen dat daar ook de zenuwen erin gaan kruipen en dat ze toch nog punten gaan verliezen. Want ze hebben het natuurlijk nog wel helemaal in eigen hand, maar hopelijk wordt de druk te hoog voor hun."

PSV moet dan donderdag wel zelf winnen op bezoek bij FC Twente. "FC Twente doet het gezien de moeilijke omstandigheden ook aardig dit seizoen. Al hebben ze dit weekend natuurlijk wel van Go Ahead Eagles verloren. Maar dat zegt ook niks. We moéten in ieder geval winnen. Om eventueel voor een puntje naar Enschede gaan is in onze situatie uitgesloten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen