Real Madrid spaart Ronaldo en Kroos voor Deportivo-uit

26 april 2017 – Publiekslieveling Cristiano Ronaldo en diens collega Toni Kroos mogen van werkgever Real Madrid een wedstrijd overslaan. De Portugees en de Duitser krijgen rust om te herstellen van de wedstrijden tegen Bayern München en FC Barcelona, om zich zo optimaal voor te kunnen bereiden op het Champions League-tweeluik met stadsrivaal Atlético Madrid.

Real Madrid spaart Ronaldo en Kroos voor Deportivo-uit

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Zodoende missen Ronaldo en Kroos het treffen met Deportivo La Coruña, tegen wie De Koninklijke het vanavond (woensdag) opneemt in Estadio Municipal de Riazor. Voor Ronaldo zal het de vierde keer in vijf uitwedstrijden tijd zijn dat hij verstek moet laten gaan. Eerder miste de houder van de Ballon d'Or ook al de krachtmetingen met Eibar, Leganes en Sporting Gijón. 

Naast het tweetal dat door trainer Zinedine Zidane getrakteerd wordt op een dagje rust, zullen ook Sergio Ramos en Gareth Bale afwezig zijn. De captain vanwege een schorsing, de voormalig transferrecordhouder door een blessure. Raphaël Varane bewandelt de omgekeerde weg: de Franse stopper zal na blessureleed terugkeren in de selectie, waar ook plaats is gemaakt voor de jonge Alvaro Tejero.

Eredivisie

gerelateerd