Valverde: "Geen Neymar-nieuws, hij is nog steeds bij ons"

27 juli 2017, 11:32

FC Barcelona dreigt Neymar voor 222 miljoen euro kwijt te raken aan Paris Saint-Germain, maar blijft naarstig hopen dat de smaakmaker in Camp Nou zal blijven. Dat benadrukte coach Ernesto Valverde ook maar weer na het met 1-0 gewonnen oefenduel met Manchester United, waarin uitgerekend Neymar weer de matchwinner was.

Na zijn dubbelklapper tegen Juventus (2-1 winst) was Neymar ook tegen Man United de grote man. "Er is nog geen nieuws over hem te melden, behalve dat hij nog steeds bij ons speelt", sprak Valverde over de Braziliaanse aanvaller. 

Barça had in Washington DC weinig te duchten van Man United, dat vrij eenvoudig met 1-0 aan de kant werd gezet. "We zijn blij met deze winst, aangezien we United hoog inschatten. Ze hebben een erg sterke ploeg", aldus Valverde, die Nelson Semedo als vleugelverdediger liet starten. "Hij past zich aan, maar dat is niet heel makkelijk. We hopen dat hij het steeds meer oppakt en dan snel zijn aanvallende waarde kan tonen. Fysiek is hij erg sterk, hij kan een meerwaarde zijn", besluit de coach van Barça. Semedo werd deze zomer voor 30 miljoen euro overgenomen van Benfica. Lees hier onze Speleranalyse over de aanwinst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen