Fraser ziet domme fouten bij Vitesse: "Vragen om problemen"

17 september 2017, 21:47

Door domme fouten heeft Vitesse de overwinning tegen VVV-Venlo (1-1) uit handen gegeven. Dat stelt Henk Fraser. Guram Kashia veroorzaakte in de slotfase een strafschop vanwege vasthouden. Clint Leemans benutte de penalty en konden de Arnhemmers fluiten naar de drie punten.

"Vandaag was het net niet", zegt Fraser tegen FOX Sports. "Vaak roep je dat over jezelf af. Verdedigend hebben we het niet slim gedaan. Het leek wel of we in paniek raakten, terwijl er eigenlijk niets aan de hand was. Ik heb ook tegen de jongens gezegd dat dit domme fouten zijn. Ik ga daar niet om liegen. We hebben ook mogelijkheden gehad om het af te maken. Het was vragen om problemen."

De strafschop was in de ogen van Fraser terecht. "Ja, als verdediger ben je altijd in het nadeel. Je moet nooit zo contact zoeken want dan ben je kansloos", aldus de oefenmeester, die in de eerste helft al ontevreden was over het spel van Vitesse. Niet voor niets haalde hij voor rust Fankaty Dabo naar de kant, en werd Charlie Colkett gebracht. "We kwamen niet aan voetballen toe. Steeds vaker gebruikten we de lange bal. Met Charlie wilden we van achteruit meer combineren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen