Gewild toptalent Schuurs verlengt contract bij Fortuna

19 oktober 2017, 16:46

Het contract van de gewilde Perr Schuurs (17) is door Fortuna Sittard met een jaar verlengd. De piepjonge aanvoerder van de Limburgers ligt tot medio 2020 vast. Voor Fortuna is dat een goede ontwikkeling, omdat de talentvolle verdediger in belangstelling staat van binnen- en buitenlandse topclubs.

"Ik vind het echt fantastisch dat ik deze kans krijg en ik ben trots dat ik nu tot 2020 onder contract sta", reageert Schuurs op de website van Fortuna. "Hiermee wil ik laten zien dat ik heel bewust voor deze club kies. Ik voel me hier gewoon echt thuis. Ik voel ook het vertrouwen van de club, de trainer en van de fantastische fans. Dat speelde een belangrijke rol bij het maken van mijn keuze om te verlengen."

Uiteraard is ook voorzitter Isitan Gün content met de contractverlenging. "Perr is een groot talent uit onze eigen jeugdopleiding. We zijn erg blij dat we de verbintenis met Perr hebben kunnen verlengen. Hij heeft een grote toekomst voor zich, maar kiest op dit moment heel bewust voor Fortuna. Daarnaast is Perr niet alleen een groot sportman, maar ook een geweldig mens die heel goed weet wat hij wil. Zo iemand wil je graag in je team hebben!"

Schuurs draagt sinds dit seizoen de aanvoerdersband. Hij is daarmee de jongste captain in het Nederlandse betaalde voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen