Bosz staat voor uitdaging: "Wanneer je wint, is alles eenvoudig"

20 oktober 2017, 12:44

Peter Bosz staat bij Borussia Dortmund voor zijn grootste uitdaging tot nu toe. De koploper van de Bundesliga is slecht uit de interlandbreak gekomen. In de competitie verloor Dortmund van RB Leipzig en boekte de club in de Champions League een teleurstellend resultaat tegen APOEL Nicosia (1-1). Bosz moet zaterdag in het duel met Eintracht Frankfurt het tij zien te keren.

"Als de resultaten niet zo goed zijn als aan het begin van het seizoen, is men teleurgesteld. Het belangrijkste is nu hoe dit om te draaien", zegt Bosz vrijdag op de persconferentie. "We halen niet het niveau van onze seizoensstart. Daar willen wij weer naartoe."

BVB treft met Eintracht Frankfurt, waar Jetro Willems en Sebastien Haller onder contract staan, de huidige nummer zeven van de Bundesliga. "Wanneer je wint, is alles eenvoudig. Het komt er nu op aan", aldus Bosz. "We hebben een goede ploeg, dat heeft iedereen kunnen zien. Met goed voetbal, komen ook de resultaten. Een overwinning in Frankfurt is voor het gevoel prettig, maar ook voor de stand."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen