Faber hekelt slordig Groningen: "Je geeft de wedstrijd weg"

20 oktober 2017, 23:45

FC Groningen verloor vrijdagavond in eigen huis met 0-1 van Willem II. Dat betekent de derde keer puntenverlies op rij waardoor de club naar de dertiende plaats in de Eredivisie zakt. Trainer Ernest Faber zag na afloop dan ook nog heel wat verbeterpunten.

FC Groningen stond na 23 minuten met tien man omdat Ajdin Hrustic tweemaal de gele kaart kreeg voorgehouden. "Dan sta je vanbinnen wel even te vloeken. Het was ook onnodig. De eerste gele kaart was nog wel terecht, maar de tweede was dom", doelt Faber in gesprek met FOX Sports op de handsbal van Hrustic. De trainer was ook niet erg te spreken over de instelling van sommige spelers. "Er waren er een aantal die dachten hun eigen wedstrijd te kunnen spelen. Dat kan gewoon niet. Dan ga je dus fouten maken en geef je de wedstrijd eigenlijk weg."

"We zitten nu in een moeilijke fase", vervolgt Faber. "Ik ben zeer teleurgesteld omdat ik meer van deze wedstrijd had verwacht. We waren te slordig in balbezit. Ik zal bijvoorbeeld Ruben Jenssen zeven keer een bal inleveren. Als je zo slordig bent dan loop je direct achter de feiten aan." De trainer is dan ook blij dat woensdag de bekerwedstrijd tegen Roda JC op het programma gaat. "Dat is maar goed ook. Nu kunnen we dit morgen direct afsluiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen