Arsenal en Wenger gaan evalueren: "Daarna een besluit"

27 oktober 2017, 11:38

Arsenal houdt na afloop van dit seizoen de positie van Arsène Wenger tegen het licht. De Fransman tekende afgelopen zomer een nieuw, tweejarig contract. "Ik wil weten wat het bestuur van mijn prestaties vindt", aldus Wenger zelf.

"Daarna besluiten wij wat we gaan doen", citeert BBC de manager van The Gunners. "Mijn wens is altijd om het contract te respecteren."  Onder Wenger speelt Arsenal dit seizoen in de Europa League, en ontbreekt het in de Champions League. De Londenaren eindigden vorig seizoen als vijfde in de Premier League. Wenger zwaait sinds 1996 de scepter en was nog nooit buiten de top vier geëindigd. De FA Cup was wél een prooi voor Arsenal.

In het huidige seizoen staat Arsenal vijfde, met al negen punten achterstand op koploper Manchester City. De poulefase van de Europa League levert de Engelsen geen problemen op, en ligt de knock-outfase in het verschiet.

Wenger vindt dat zijn huidige ploeg 'iets speciaals' heeft. Hij gelooft in de kansen voor succes. "Mijn honger is groter dan ooit. Ik vraag veel van mijzelf. Het gaat mij om de speelstijl, het winnen van prijzen en iedere wedstrijd winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen