Keizer ziet groei bij Ajax: "Steeds beter op elkaar ingespeeld"

27 oktober 2017, 16:51

Marcel Keizer staat voor een aantal dilema's bij Ajax. Kiest hij zaterdag tegen Willem II voor Kasper Dolberg of Klaas Jan Huntelaar, en wie gaat Amin Younes vervangen? De Duitse aanvaller ontbreekt in Tilburg vanwege knieklachten.

"Ik heb een paar aardige dagen gehad om na te denken over wie waar moet spelen", zegt Keizer in gesprek met Ajax TV. "Op dit moment is dat niet makkelijk. Het is vervelend om spelers te moeten teleurstellen, zeker in het geval waarin iedereen positief bezig is. De opstelling zullen we morgen zien. Het hoeft niet per se dat ik dezelfde spelers laat staan."

Ajax lijkt steeds meer op stoom te komen. De Amsterdammers wonnen de laatste vier wedstrijden – inclusief beker – en scoorden daarin ook telkens vier keer. "En als je dan een spelersgroep hebt die vindt dat het ook allemaal nog beter kan, is dat alleen maar goed. We controleren telkens wat beter kan, maar moeten ook genieten van wat goed gaat. Het elftal raakt steeds beter op elkaar ingespeeld. De concurrentie onderling doet ook wat. Dat houdt de scherpte erin."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen