Buitenland: Rekik verliest van 'BMG', Sevilla klopt Celta

18 november 2017, 20:40

Dankzij een ijzersterk begin heeft Borussia Mönchengladbach drie punten overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Hertha BSC. De westerlingen leidden binnen twintig minuten al met 0-3 in het Olympisch Stadion van Berlijn en wonnen uiteindelijk met 2-4.

Lars Stindl, Thorgan Hazard (penalty) en Raffael waren verantwoordelijk voor de snelle en ruime voorsprong van Mönchengladbach. Hertha BSC, met Karim Rekik in de basis, kwam via Vedad Ibisevic en Mitchell Weiser terug tot 2-3. Een voltooiing van de comeback bleef echter uit. Met zijn tweede van de avond legde Raffael de eindscore in de 77ste minuut vast op 2-4.

Door de winst klimt Mönchengladbach naar de derde plaats in de Duitse competitie. Het heeft nu 21 punten, één meer dan Borussia Dortmund. De werkgever van coach Peter Bosz verloor vrijdag met 2-1 bij VfB Stuttgart. Hertha staat met veertien punten samen met VfL Wolfsburg op plaats dertien.

Sevilla

In Spanje steeg Sevilla FC naar de vijfde plaats, door in het eigen Estadio Ramón Sánchez Pizjuán met 2-1 te winnen van Celta de Vigo. Maximiliano Gómez zette de bezoekers uit Galicië in de dertiende minuut op voorsprong, maar Luis Muriel en Nolito zorgden voor de ommekeer namens Sevilla.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen