Steijn vreest Willem II-spitsen, Vd Looi wil drie punten

24 november 2017, 15:54

Zowel VVV-Venlo als Willem II speelde afgelopen weekend gelijk in de Eredivisie en zien de ontmoeting van zaterdagavond als mooie gelegenheid om weer drie punten te pakken. Trainer Maurice Steijn is op zijn hoede voor het aanvalsduo van de Tilburgers, terwijl Erwin van de Looi op jacht is naar een zege.

Steijn vreest Sol en Ogbeche

VVV heeft vier punten meer dan Willem II, maar dat betekent uiteraard niet dat Steijn verwacht dat het makkelijk zal worden. Met name het duo Fran Sol en Bartholomew Ogbeche is volgens de coach gevaarlijk. "Vergeet niet dat Willem II een goede ploeg is, twee lastige spitsen heeft. Het zal er om hangen morgen", zegt Steijn, die Mink Peeters en Tarik Tissoudali uit de selectie heeft gezet. Daar rept hij echter niet over op de clubwebsite. "We willen graag attractief spelen, dat hebben we in heel veel fases dit seizoen dan ook laten zien. Maar het ligt ook aan de vorm van de dag. Morgen hebben we in ieder geval de intentie om vooruit te voetballen."

Willem II uit op zege

Willem II kwam vorige week niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Sparta. Dat was niet eens slecht, aangezien de ploeg terugkwam van een 0-2 achterstand. Nu wacht VVV. "Ze spelen anders dan veel andere ploegen die gepromoveerd zijn doen", vindt Van de Looi. "Je ziet dat een promovendus vaak hetzelfde spel als in de eerste divisie wil blijven spelen. Maar het verschil is dat die ploegen in de eerste divisie vaak de bovenliggende partij zijn, en in de Eredivisie doorgaans niet. VVV speelt nu volwassen en realistisch. Maurice Steijn heeft een prima ploeg. Je kunt VVV alleen maar complimenten geven voor hun prestaties."

Toch hoopt de coach op niets minder dan een zege. "We zijn goed voorbereid om VVV in welke formatie dan ook te bestrijden. Tegen Sparta hebben we twee punten laten liggen, morgen gaan we opnieuw voor de drie punten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen