PEC bezorgt Heerenveen vierde thuisnederlaag

25 november 2017, 22:50

PEC Zwolle heeft zich uitstekend herpakt na de ongelukkige nederlaag tegen PSV van vorige week. De Blauwvingers hadden het een helft lang moeilijk op bezoek bij sc Heerenveen, maar wisten de leuke wedstrijd na de rust alsnog naar zich toe te trekken. Nicolas Freire maakte vlak voor rust de openingstreffer van Michel Vlap ongedaan, waarna Mustafa Saymak zijn ploeg drie punten bezorgde.

Boer kreeg in het vervolg van de eerste helft genoeg werk te doen: de routinier moest twee keer redden met zijn voet op pogingen van Odegaard en Vlap. Op slag van rust viel vanuit het niets de gelijkmaker. Nicolas Freire zette zijn hoofd tegen een vrije trap van Youness Mokhtar, waarna de bal bij de tweede paal binnen hobbelde.

PEC begon een stuk overtuigender aan de tweede helft en kwam al gauw op voorsprong. Doelman Warner Hahn hield een inzet van Kingsley Ehizibue nog wel tegen, maar was kansloos op de rebound van Mustafa Saymak: 1-2. Saymak was even later dichtbij nog een treffer, maar zijn verrassende afstandsschot ging via de lat over.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen