Ajax blij met Bandé, die door tientallen clubs werd begeerd

4 december 2017, 19:32

Het is Ajax gelukt om een grote vis binnen te hengelen. Maandag werd bekend dat Boureima Hassane Bandé van KV Mechelen komende zomer naar Amsterdam komt, waar hij voor vijf seizoenen heeft getekend. Directeur Marc Overmars is in zijn nopjes met de afgeronde transfer.

"Wij volgen Bandé al een tijdje en zijn daarin absoluut niet de enige club. We moesten snel handelen, maar wij wilden ook ons huiswerk goed gedaan hebben. Dat is allemaal gelukt. Ik ben dus blij dat hij nu getekend heeft, ook al komt hij pas na dit seizoen naar Amsterdam. Hij is nog maar negentien jaar en een groot talent, dat bij Mechelen veel vanaf de flank speelt, maar hij is op alle aanvallende posities inzetbaar. Een doelgerichte speler met veel dreiging. Ik denk dat wij samen met onze fans veel plezier van hem gaan beleven", voorspelt Overmars op de website van Ajax.

Ook Mechelen maakt op de eigen website melding van de transfer van de huidig topscorer van België. Voorzitter Johan Timmermans wekt de indruk dan Bandé zeer in trek was op de transfermarkt. "Bandé kreeg tientallen vragen tot transfers", reageert hij. "We wilden de speler verlossen van alle beslommeringen. Dit akkoord nu afsluiten, is daarom een win-win. Hassane heeft een geweldige transfer te pakken en als club hebben we een fantastische deal. Niet alleen financieel, maar op deze manier zijn we ook zeker dat hij zich tot het einde van dit seizoen honderd procent kan blijven focussen op KV Mechelen."

Bandé staat dit seizoen tot dusver op acht goals in vijftien optredens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen