Sarri: "Feyenoord is de laatste weken sterker geworden"

5 december 2017, 21:36

Feyenoord speelt woensdagavond in de eigen Kuip het laatste Champions League-duel van dit seizoen. De Rotterdammers hebben nog altijd geen enkel punt gepakt en tegen Napoli is de laatste kans om van de hatelijke nul af te komen. De Italianen hebben echter nog alles om voor te spelen. Om door te gaan moeten er drie punten worden gepakt en moet Shakhtar Donetsk verliezen bij Manchester City. 

Waar Feyenoord in de competitie de laatst gespeelde wedstrijd won, ging Napoli tegen Juventus met 0-1 onderuit. Toch wil trainer Maurizio Sarri vooral naar de positieve punten kijken. "We pakken meer punten dan elk ander Napoli-team in de geschiedenis en met deze groep kan de club voor het eerst twee seizoenen achter elkaar de laatste zestien in de Champions League halen", zegt hij tijdens de persconferentie.

Napoli had al te maken met veel blessureleed en zag ook nog Lorenzo Insigne afhaken voor het duel met Feyenoord. "Maar ik klaag niet. We moeten gewoon goed presteren", aldus Sarri, die denkt dat het geen makkelijk duel gaat worden in De Kuip. "Feyenoord is de laatste weken steeds sterker geworden. We kunnen niet verwachten dat we zomaar winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen