Frenkie de Jong over interesse van topclubs: "Streelt me"

8 december 2017, 09:11   Bijgewerkt: 8 december 2017, 10:35

Bij Ajax is Frenkie de Jong nog niet eens een vaste basisspeler, maar toch kan de talentvolle middenvelder al rekenen op interesse van topclubs als Manchester City, Chelsea en Bayern München. De spelmaker is vereerd door de belangstelling, maar opteert voorlopig voor een dienstverband in Amsterdam. 

De drie topclubs zitten naar verluidt al op het vinkentouw voor de Jong Oranje-international. "Ik heb gehoord wat ze willen. Het zijn mooie plannen. Dat streelt me. Mijn omgeving en ik vinden dat er niet veel betere plekken zijn dan Ajax op deze leeftijd. Moet je natuurlijk wel spelen", zegt De Jong tegen De Volkskrant. Het talent vindt wel dat hij constanter moet worden. "Misschien hoort dat wisselvallige bij de leeftijd, aan de andere kant ben ik al twintig. Dat is ook niet heel jong meer."

Zijn frivole spel wil hij in ieder geval behouden, volgens De Jong past dat bij hem. "Ik ben eigenwijs. Ik heb mijn eigen idee over hoe er gespeeld moet worden. Naar voren, met risico als dat kan. Anders kun je geen goals maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen