Rooney redt punt voor Everton in derby tegen Liverpool

10 december 2017, 17:11

Liverpool is er zondagmiddag niet in geslaagd om te optimaal te profiteren van het puntenverlies van Chelsea eerder dit weekend. De ploeg van Jürgen Klopp gaf op Anfield een 1-0 voorsprong uit handen tegen Everton. Het duel eindigde in 1-1.

Liverpool was de betere partij op Anfield terwijl Everton onder de nieuwe manager Sam Allardyce wat behoudender speelde. Het was Mohamed Salah die Liverpool drie minuten voor rust op een 1-0 voorsprong zette. De topscorer van de Premier League krulde de bal met zijn linkerbeen in de kruising. Het betekende zijn dertiende competitietreffer van het seizoen.

Een kwartier voor tijd kreeg Everton echter een strafschop toegewezen na een overtreding van Dejan Lovren op Dominic Calvert-Lewin. Tegen de verhoudingen in zette Wayne Rooney Everton vanaf de stip weer naast Liverpool. De thuisploeg slaagde er niet in om daar nog iets aan te doen en daardoor eindigde de Merseyside-derby in 1-1.

Door het gelijkspel staat Liverpool op de vierde plek. De club loopt één punt in op Chelsea, dat verrassend verloor van West Ham United. Het verschil tussen beide ploegen is nu twee punten. Everton is de huidige nummer tien van de Premier League. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen