PSV oriënteert zich op Spaanse markt voor nieuwe keeper

18 december 2017, 10:27

Dat Jeroen Zoet na dit seizoen niet meer onder de lat zal staan bij PSV, lijkt een zekerheidje. De 26-jarige international stond in de zomerse transferperiode al bij menig club op de verlanglijst, echter: de door zijn Eindhovense werkgever gevraagde vertreksom bleek teveel gevraagd. 

Aangezien Zoet een contract heeft dat loopt tot en met de zomer van 2019, is het voor PSV financieel gunstig om hem in de aankomende zomer van de hand te doen. Een opvolger zou volgens De Telegraaf ook al klaarstaan: Pau López, eerste doelman van het Spaanse Espanyol, kan volgens het medium op de nodige aandacht van de koploper van de Eredivisie rekenen. Een eerste ontmoeting is al achter de rug, de krant quote López' zaakwaarnemer als volgt: "López en ik hebben (technisch manager) Marcel Brands recentelijk ontmoet."

De 23-jarige López komt uit de eigen gelederen van Espanyol en verliet de club uit Barcelona voor slechts een seizoen: in 2016-'17 kwam de Spanjaard op huurbasis uit voor Tottenham Hotspur. Aan spelen kwam López daar overigens niet toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen