[SPANJE] Rafinha fit bij Barça, Alba flirt met Griezmann

18 december 2017, 17:51   Bijgewerkt: 18 december 2017, 20:08

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Spanje op een rijtje.

- Rafinha volledig hersteld

Waar Barcelona Paco Alcácer voorlopig moet missen, is er ook goed nieuws vanuit de ziekenboeg. Rafinha is namelijk volledig fit verklaard en krijgt groen licht van de medische staf. De middenvelder lag sinds begin april in de lappenmand vanwege een blessure aan zijn meniscus. (Officiële website)

- Alba flirt met Griezmann

Antoine Griezmann wordt de laatste week ineens veelvuldig gelinkt aan Barcelona. De Fransman van Atlético Madrid is zeker welkom in Camp Nou, zo laat onder andere Jordi Alba weten. De linksback ziet wel wat in de komst van de aanvaller. "Versterkingen zijn altijd welkom en we hebben het over een topspeler die het al jaren erg goed doet bij Atlético", vertelt de vleugelvederdiger tegen Onda Cero. Toch is zijn komst niet van levensbelang volgens Alba. "Ik heb al eerder gezegd dat we al een heel sterke selectie hebben, die het erg goed doet. We zien van de winter wel wat er gebeurt." (Onda Cero)

- Mascherano op weg naar China

Wat er in de winter waarschijnlijk gebeurt, is het vertrek van Javier Mascherano. De Argentijn gaf eerder al aan weg te willen, omdat hij meer speeltijd wil met het oog op het WK komende zomer. De 33-jarige defensieve middenvelder is volgens het Argentijnse persbureau EFE rond met Hebei China Fortune, dat naar verluidt tien miljoen euro zou betalen. Bij Hebei Fortune China is er al een Argentijn in de persoon van Ezequiel Lavezzi. Verder is Manuel Pellegrini er de trainer en lopen ook Gervinho, Gaël Kakuta en Stéphane Mbia er rond. (EFE)

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen