Veltman keert terug: "Lekker een wedstrijd zonder schade"

19 december 2017, 16:50

Vooral achterin zag Ajax de voorbije weken speler na speler afhaken. Het leidde tot het omtoveren van Frenkie de Jong naar centrale verdediger en basisplaatsen voor zowel Mitchell Dijks als Deyovaisio Zeefuik. Gelukkig voor trainer Marcel Keizer is Joël Veltman voor het bekertreffen met FC Twente weer terug na een schorsing.

"De eerste berichten waren dat er geen blessures waren na de wedstrijd tegen AZ", vertelt de coach tegenover Ajax TV. "Laten we hopen dat het zo blijft, want het is wel eens lekker: een wedstrijd zonder schade. We houden in het achterhoofd dan ook wel rekening met de wedstrijd tegen Willem II (van aanstaande zaterdag, red.)."

De terugkeer van Veltman gaat ten koste van Noussair Mazraoui, die tegen zowel Excelsior als AZ deel uitmaakte van de wedstrijdselectie. De volledige selectie van de Amsterdammers: André Onana, Kostas Lamprou, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Luis Orejuela, Mitchell Dijks, Deyovaisio Zeefuik, Damil Dankerlui, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Carel Eiting, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Siem de Jong, David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Kasper Dolberg, Justin Kluivert en Dennis Johnsen.

Ajax zal met deze jongens in Enschede een beter resultaat willen halen dan een paar weken geleden, toen het 3-3 werd in de Grolsch Veste. "FC Twente speelt toch anders dan de gemiddelde Nederlandse ploeg, dus het zou zomaar kunnen dat we met een ander plan komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen