Molenaar wil Gustafson behouden: "Bewust verhuurd"

24 december 2017, 21:46

Roda JC verloor zondagavond in De Kuip met 5-1 van Feyenoord. Na afloop ging het ook vooral over huurling Simon Gustafson. Na zijn goede prestaties bij Roda twijfelt Feyenoord over het vervroegd terughalen van de 22-jarige spelmaker.

Trainer Robert Molenaar maakt zich vooralsnog niet al te veel zorgen over een vroegtijdig vertrek van Gustafson. "Volgens mij heeft Feyenoord er bewust voor gekozen om hem te verhuren. Dus daar maak ik me niet zo druk om", zegt hij tegen FOX Sports. Ook voor zijn eigen baan vreest de trainer nog niet. "Als het vervangen van de trainer een optie was geweest, dan had die oplossing zich al lang aangediend."

Gustafson scoorde tegen Feyenoord, maar juichte vervolgens niet. "Uit respect. Feyenoord heeft veel voor mij betekend, dus dan komt er niet direct een vreugdegevoel naar boven. Het is speciaal voor mij om hier te zijn, want ik heb hier lang gezeten, maar het is geen extra motivatie. Ik ben voor elke wedstrijd honderd procent gemotiveerd", aldus het talent, dat niet wilde reageren op het gerucht over een vervroegde terugkeer. "Het maakt niet uit waar ik op hoop, ik ga er namelijk niet over."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen