Gisteren gemist: Reiziger tevreden, Feyenoord wint ruim

25 december 2017, 00:41

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl iedere dag het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondagavond 24 december.

Bliksemstart leidt prettig einde 2017 in voor Feyenoord

Feyenoord heeft het historische jaar 2017 goed afgesloten door zondagmiddag met 5-1 te winnen van Roda JC. De Rotterdammers leken hun trouwe legioen op een prachtig kerstcadeau te trakteren op kerstavond, want na vijf minuten stond het al 2-0. De landskampioen vergat echter snel uit te lopen en voerde pas in de slotminuten de score op. Roda kwam nog op 2-1 via Simon Gustafson, maar dat deerde Feyenoord niet, mede door de tweede treffer van Nicolai Jørgensen die kort daarop volgde.

Reiziger: "De goal van Kluivert was een bevrijding"

Michael Reiziger won als interim-trainer van Ajax met 3-1 van Willem II. Hij was dan ook te spreken over zijn debuut. De trainer stelde dat Ajax een tegendoelpunt nodig had om wakker te worden, maar was blij met de reactie die de ploeg daarna gaf.

Willem II zet doelman Wellenreuther uit selectie

Willem II heeft Timon Wellenreuther uit de selectie gezet. De doelman raakte in oktober zijn basisplaats kwijt aan Mattijs Branderhorst en kan daar maar moeilijk mee omgaan. Trainer Erwin van de Looi vond dat Wellenreuther zich tijdens trainingen en buiten het veld onprofessioneel gedroeg.

Molenaar wil Gustafson behouden: "Bewust verhuurd"

Roda JC verloor zondagavond in De Kuip met 5-1 van Feyenoord. Na afloop ging het ook vooral over huurling Simon Gustafson. Na zijn goede prestaties bij Roda twijfelt Feyenoord over het vervroegd terughalen van de 22-jarige spelmaker. Trainer Robert Molenaar maakt zich vooralsnog niet te veel zorgen.

Van Geel wil Van Persie en Clasie terug bij Feyenoord

Martin van Geel hoopt dat Robin van Persie en Jordy Clasie terug willen keren naar Feyenoord. De technisch directeur van Feyenoord zegt op de achtergrond al bezig te zijn met een terugkeer van de Fenerbahçe-spits. Of het daar deze winterstop al van komt durft hij niet te zeggen.

Belangrijke uitslagen:

FC Groningen - Sparta 4-0

Ajax - Willem II 3-1

VVV-Venlo - Heracles 3-1

Feyenoord - Roda JC 5-1

Kasimpasa - Istanbul Basaksehir 1-2

Galatasaray - Goztepe 3-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen