Mourinho niet blij met extra rust Man City: "Scheelt enorm"

26 december 2017, 09:59   Bijgewerkt: 26 december 2017, 11:32

Volle bak actie in de Premier League tijdens de feestdagen, het is een Engelse traditie. José Mourinho, de manager van Manchester United, baalt echter van hoe het schema is ingedeeld. Stadsrivaal en koploper Manchester City heeft in vergelijking met United een dag meer rust en daar is Mourinho niet blij mee.

Manchester United en Manchester City kwamen afgelopen zaterdag allebei voor het laatst in actie in de Premier League. Waar Manchester United vanmiddag (dinsdag, aftrap 16.00 uur) al bezoek krijgt van Burnley, hoeft Manchester City morgen (woensdag, aftrap 20.45 uur) pas aan te treden in de uitwedstrijd tegen Newcastle United.

"Het is een probleem dat niet alle clubs op dezelfde dag hoeven te spelen. De teams die woensdag in actie komen, hebben een dag extra rust. Dat scheelt enorm", moppert Mourinho bij Sky Sports. De Portugees is sowieso niet echt een voorstander van het drukke programma, omdat hij bang is voor blessures bij de spelers. "Sommige voetballers zullen al na vijftien of twintig minuten uitvallen."

Halverwege het seizoen is Manchester City de onbedreigde lijstaanvoerder in Engeland. Het heeft dertien punten voorsprong op nummer twee Manchester United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen