Mourinho na volgende remise: "Mijn team verdiende te winnen"

26 december 2017, 19:47

José Mourinho vindt dat Manchester United tegen Burnley (2-2) de overwinning verdiende. De nummer twee van de Premier League keek op Boxing Day halverwege tegen een 0-2 achterstand aan en maakte pas in blessuretijd de gelijkmaker.

"Eén ploeg had anderhalf schot op doel en maakte twee doelpunten", reageert Mourinho tegenover Sky Sports. "Een andere ploeg had de bal, creëerde kansen, speelde 45 minuten met één verdediger en had veel overwicht. Het is hun spel, ik wil daar geen kritiek op leveren. Maar mijn team verdiende te winnen. De realiteit is dat je meer moet scoren dan je tegenstander en dat hebben we niet gedaan."

Het is voor de tweede keer op rij dat Manchester United teleurstellend gelijkspeelt. Afgelopen zaterdag kwam de ploeg van Mourinho op bezoek bij Leicester City ook niet verder dan een gelijkspel. "In de laatste twee wedstrijden hebben we minimaal twaalf kansen gehad om te scoren. Ik kan me niet herinneren dat Leicester en Burnley een kans hebben gemist. Ik kan me ook niet herinneren dat ze de middenlijn in de tweede helft zijn gepasseerd. Maar wij scoren niet en krijgen ongelooflijke doelpunten tegen, twee tegen Leicester en een tegen Burnley."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen