Groenen moet nog altijd op vrije trappen-les bij Van Hooijdonk

5 januari 2018, 12:56   Bijgewerkt: 5 januari 2018, 13:02

Jackie Groenen gaat binnenkort een lesje 'vrije trappen nemen' krijgen van provinciegenoot Pierre van Hooijdonk. De voormalig Feyenoorder had tijdens het EK voetbal beloofd dat ze een afspraak zouden maken, maar dat is er nog niet van gekomen. "We hebben er allebei nog geen tijd voor gehad", aldus Groenen.

Tegenover het Eindhovens Dagblad vertelt de speelster van het EK winnend Oranje over de ontmoeting. "Tijdens het toernooi kwam hij praten over vrije trappen. Sindsdien staat de afspraak dat hij het mij gaat leren", legt ze uit. Dat het er nog niet van kwam, is mede haar eigen schuld. Naast haar voetballoopbaan in Frankfurt, maakt ze haar studie rechten af. Een drukke combinatie. "Ik heb sinds het EK een hoop mensen leren kennen. Rico Verhoeven, Willem van Hanegem, de dj's van 3FM. Ik heb het razend druk. Maar er zijn ook studenten die erbij moeten werken in bijvoorbeeld een supermarkt. Dat is nog veel zwaarder."

Dat ze bij het Nederlands team terechtkwam onder bondscoach Arjan van der Laan, was overigens deels gebaseerd op toeval. "De vorige bondscoach bekeek een speelster in Frankfurt. Daar staat een Belgische mevrouw achter de bar en ik bestelde wat in het Nederlands. Van der Laan vroeg verbaasd of ik soms Nederlandse was. We raakten aan de praat en daaruit vloeide een uitnodiging voor Oranje voort."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen