Tagliafico dolblij: "Hoop binnenkort in het shirt te spelen"

5 januari 2018, 20:24

De transfer van Nicolás Tagliafico naar Ajax is vrijdag afgerond, tot opluchting van de 25-jarige Argentijn zelf. De linksback kan niet wachten om voor het eerst in het shirt van de Amsterdammers te spelen en heeft mede door het verleden van Ajax voor de club gekozen.

Dat vertelt de international in zijn eerste interview als speler van de club. "Ajax is een club met een grote historie", vertelt de verdediger. "Dat heeft me ook verleid om hier te komen spelen. Het is één van de grootste clubs van Nederland. Mede door de historie denk ik dat ik hier in de toekomst ook een titel kan winnen. Je wilt altijd het beste en daarom heb ik voor Ajax gekozen. Als ik naar het shirt kijk, heb ik veel zin om het aan te trekken en erin te spelen. Ik moet geduldig zijn, maar hoop binnenkort in dit shirt te spelen. Ik zal alles geven voor de club."

Ajax-directeur Marc Overmars verwacht dat Tagliafico voorop zal gaan in de strijd. "Hij is ervaren, zat al bij een grote club en heeft een bepaalde straatvechtersmentaliteit. Dat past goed in onze groep met onze jonge jongens. We verwachten wel een leidersrol van hem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen