Fortuna Sittard verlengt contract van smaakmaker Vidigal

17 januari 2018, 21:37

Smaakmaker André Vidigal blijft langer bij Fortuna Sittard. De koploper van de Jupiler League heeft het contract van de talentvolle Portugees met tweeënhalf jaar verlengd. De negentienjarige flankspeler ligt nu vast tot de zomer van 2022.

Vidigal voldoet goed in Sittard. Fortuna besloot hem afgelopen zomer te huren van het Portugese Académica de Coimbra en lichtte in december de optie tot koop. "Het mag inmiddels wel duidelijk zijn dat André veel potentie heeft", zegt voorzitter Isitan Gün op de website van de club. "Dat heeft hij dit seizoen al vele malen laten zien op het veld. Bij ons én in de vertegenwoordigende elftallen van Portugal. Wij geloven in zijn talent, in zijn potentieel en in zijn toekomst. Zijn nieuwe contract is het resultaat van het vertrouwen dat André en de club in elkaar hebben. Dat is toch prachtig?!"

Zijn nieuwe verbintenis ziet Vidigal als een blijk van waardering. "Het bestuur en de trainers zien me blijkbaar als een belangrijk onderdeel van het team. Mijn nieuwe contract geeft me rust, waardoor ik me volledig kan focussen op het voetbal.  We doen het nu goed met het elftal en dat willen we blijven vasthouden. Voor de club én voor de fans. De periodetitel mag dan binnen zijn, de honger naar succes is zeker nog niet gestild."

Fortuna Sittard won vorige week de tweede periodetitel, en staat ook bovenaan in de competitie met een puntje voorsprong op NEC.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen