Ooijer bij reserves, Van der Vaart krijgt hesje

7 juni 2006, 14:01

André Ooijer zal ongetwijfeld een raar gevoel hebben overgehouden aan de eerste training van Oranje in Freiburg. Tot zijn eigen verbazing kreeg de verdediger van PSV geen hesje van bondscoach Marco van Basten. Khalid Boulahrouz en Rafael van der Vaart kregen daarentegen wel een hesje, wat normaal gesproken zou duiden op een basisplaats.

"Ik weet niet wat de reden van de bondscoach was", reageert Ooijer na de training op de opvallende verdeling van de hesjes. "Misschien wilde de bondscoach iets proberen maar misschien werkt hij nu ook naar een basisformatie toe. Ik weet het niet. Ik moet gewoon afwachten en heel erg mijn best doen", aldus de centrale verdediger, die de laatste weken goed op dreef was.

Van Basten oefende in Freiburg met Van der Sar op doel, Heitinga, Boulahrouz, Mathijsen en Van Bronckhorst vormden de defensie. Van Bommel, Van der Vaart en Schaars waren de middenvelders. De laatstgenoemde speler van AZ verving de geblesseerde Cocu. Van Persie, Van Nistelrooij en Robben vormden de aanval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen