Kokmeijer legt schadeclaim neer bij Sparta

Ger
7 juni 2006, 14:58

Niels Kokmeijer heeft dinsdag beslag laten leggen bij Sparta Rotterdam. De oud-voetballer heeft zijn schadeclaim voorlopig vastgesteld op een bedrag van 850.000 euro. Kokmeijer liep eind 2004 een gecompliceerde beenbreuk op door een overtreding van Sparta-speler Rachid Bouaouzan. Door de blessure moest Kokmeijer noodgedwongen een punt zetten achter zijn profloopbaan.

Sparta heeft deze zaak in handen gegeven van een jurist. Zolang de zaak onder de rechter is zal de club geen verdere mededelingen doen. Door het beslag kan Sparta te maken krijgen met grote liquiditeitsproblemen. De club geeft op de website aan dat onder meer de salarisbetalingen in gevaar komen.

Spartaan Bouaouzan werd vorige week in hoger beroep nog veroordeeld tot een half jaar voorwaardelijke celstraf. Het gerechtshof in Den Haag achtte hem schuldig aan zware mishandeling. Kokmeijer, die in het verleden uitkwam voor FC Volendam, SC Heerenveen, Haarlem en Go Ahead Eagles, liet na die uitspraak slechts een korte reactie horen: "Ik ben blij met de veroordeling. Over de motivering laat ik me niet uit."   

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen