NEC haalt geen nieuwe spelers: "Hebben vertrouwen in de groep"

1 februari 2018, 13:08

NEC roerde zich tijdens deze winter niet op de transfermarkt als het gaat om het aantrekken van nieuwe spelers. En dat zorgt, in tegenstelling tot veel andere collega-trainers met grote verlanglijstjes, voor tevredenheid bij trainer Pepijn Lijnders. "Wij hebben vertrouwen in deze groep", vertelt hij.

Wel raakten de Nijmegenaren Joey Sleegers, Jordan Larsson, Robin Buwalda en Joshua Smits kwijt, in de periode waarin vijftien ploegen in de Jupiler League zich wel versterkten. Alleen spits Sven Braken mocht niet ook vertrekken. "Nee, hij doet het hartstikke goed", vindt Lijnders tegenover Omroep Gederland. "Ik vind hem echt scherp en qua trainingen is hij top. De momenten dat we hem nodig hadden, hebben en gaan hebben, laat hij het zien."

Hoewel NEC geen spelers haalde, kreeg Lijnders toch weer wat spelers terug. Hij kreeg de beschikking over Mo Rayhi en Arnaut Groeneveld, beiden zijn terug van blessures. "Dat vind ik genoeg." Met hen gaat NEC proberen om de koppositie te behouden in de Jupiler League en zo promotie af te dwingen.

"In deze competitie kan elke ploeg problemen geven", weet de coach over de aankomende tegenstander FC Emmen van vrijdag. "We moeten in alles goed voor de dag komen. We moeten proberen om elk moment ons spel te spelen en dat op een heel hoog niveau te doen. Je merkt op de training dat de motivatie en de competitiviteit top is. De jongens vullen het echt goed in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen