Vreven: "In tweede helft waren we de evenknie van Ajax"

4 februari 2018, 21:09

Stijn Vreven vond NAC Breda in de tweede helft gelijkwaardig aan Ajax. Maar het leverde de Brabanders niets op (3-1). "Ik heb vandaag (zondag, red.) een ploeg gezien die heeft geleerd van zijn fouten."

NAC kwam in de Arena zelfs op voorsprong. "We scoorden binnen tien minuten en hadden vervolgens een goede kans voor de tweede. Daarna kregen we het even moeilijk en daarom heb ik het in de rust bijgestuurd", zegt Vreven op de website van NAC. "Ik denk dat we de tweede helft de evenknie van Ajax waren. We hadden een paar goede mogelijkheden. Al met al hebben we dus een goede partij gespeeld, maar uiteindelijk gaat het toch om de resultaten. We hebben de komende week een belangrijk tweeluik, waarin we door iets meer slimheid en efficiëntie hopelijk punten binnen gaan slepen."

Verdediger Bart Meijers kreeg in de blessuretijd van de tweede helft een rode kaart. "Mijn eerste gele kaart was dom en goed uitgelokt door de directe tegenstander. Vervolgens krijg ik mijn tweede gele kaart. Voor mijn gevoel speelde ik de bal, maar de scheidsrechter beoordeelde het anders. De komende week wordt belangrijk en ik hoop dat we minimaal vier punten kunnen pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen