Gisteren gemist: Locadia scoort bij debuut, remise PSV

18 februari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 17 februari.

Locadia helpt Brighton aan zege bij debuut, ook Hoedt scoort

Jürgen Locadia heeft zijn debuut bij Brighton & Hove Albion direct opgeluisterd met een doelpunt. De van PSV overgekomen aanvaller opende de score in het met 2-0 gewonnen FA Cup-duel met Coventry City. Ook Southampton heeft de volgende ronde bereikt. Mede dankzij een treffer van Wesley Hoedt werd West Bromwich Albion met 1-2 verslagen.

Melkert aan de slag bij ADO: "Ik geloof dat meer mogelijk is"

Na minister, PvdA-leider, bewindvoerder Wereldbank en vertegenwoordiger van de VN in Irak, gaat Ad Melkert (62) aan de slag bij ADO Den Haag. De oud-minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid werd zaterdag als voorzitter van de Raad van Commissarissen gepresenteerd. "Het is een enorme eer om als voetballiefhebber in de RvC van ADO te zitten."

PSV verliest punten en Lozano na gevecht met Heerenveen

Een werkelijk fantastische pot voetbal tussen PSV en sc Heerenveen is geëindigd in een 2-2 gelijkspel. Tot één minuut voor rust leek er voor de koploper niets aan de hand, maar Hirving Lozano kreeg bij een 2-0 voorsprong rood en na rust maakten Stijn Schaars en Reza Goochannejhad de Friese achterstand ongedaan.

Van der Gaag hoopt op langer verblijf bij Excelsior

Mitchell van der Gaag presteert dit seizoen goed met Excelsior en het mag dan ook geen verrassing zijn dat enkele Nederlandse clubs geïnteresseerd zijn in de diensten van de trainer. Toch hoopt Van der Gaag zijn aflopende contract in Rotterdam te gaan verlengen.

Higler: "Ik snap de twijfel bij het zien van de beelden"

Dennis Higler was na afloop van de wedstrijd van PSV tegen sc Heerenveen een veelbesproken man. De scheidsrechter gaf Hirving Lozano een rode kaart, waarna de Eindhovenaren uiteindelijk een 2-0 voorsprong uit handen gaven. Na afloop zei de arbiter de twijfel over de kaart te begrijpen.

Belangrijke uitslagen:

West Bromwich Albion - Southampton 1-2

Brighton - Coventry City 3-1

Huddersfield Town - Manchester United 0-2

Udinese - Roma 0-2

Genoa - Inter 2-0

Eibar - FC Barcelona 0-2

Wolfsburg - Bayern München 1-2

PSG - Strasbourg 5-2

Vitesse - Excelsior 1-2

NAC Breda - AZ 1-3

PSV - Heerenveen 2-2

ADO - Willem II 2-1

Club Brugge - Genk 2-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen