Faber blij met 'gratis kaarten-actie': "Als één front tegen NAC"

22 februari 2018, 16:47

FC Groningen kan vrijdagavond rekenen op bijzonder veel steun van het eigen publiek in de Eredivisie tegen NAC Breda. De actie waarbij een seizoenkaarthouder twee (!) gratis tickets mocht bestellen, loopt goed. Er zijn, in tegenstelling tot veel eerdere wedstrijden waarbij het stadion erg leeg bleef, nog maar enkele honderden tickets beschikbaar. Trainer Ernest Faber is blij met die ontwikkelingen.

"We maken samen één front tegen NAC," vertelt Faber op de clubsite. "Iedereen voelt zich erg gesteund door de vele positieve acties en het geeft een geweldig gevoel om samen met de supporters één front te maken tegen NAC Breda. Dat we allemaal hunkeren naar een overwinning, mag duidelijk zijn."

Alle inspanningen moeten zorgen voor de eerste zege van dit kalenderjaar. Faber is vol goede moed. "We waren aardig dominant tegen VVV met genoeg mogelijkheden, hoewel dat een ploeg is die normaal gesproken weinig ruimte weggeeft. Alleen moeten we zorgvuldiger zijn in de eindfase, zodat de mogelijkheden ook kansen worden. We moeten zorgen dat we daar nog weer scherper in zijn. NAC Breda is ook een ploeg die naar voren wil voetballen, dat biedt voor ons mogelijkheden gebruik te maken van de ruimtes tussen de linies."

Wel kan de coach vrijdagavond geen beroep doen op de geblesseerde Ludovit Reis (knie) en Kasper Larsen (achillespees). Daarnaast is Ajax-huurling Deyovaisio Zeefuik geschorst door de gele kaart die hij kreeg. Aanvaller Lars Veldwijk die terug is gezet naar de beloftenploeg, is logischerwijs ook niet van de partij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen