AS Monaco bevestigt interesse in Geubbels en bijt van zich af

2 maart 2018, 14:25

De rel rond de pas zestienjarige Willem Geubbels houdt gemoederen bezig in Frankrijk. Olympique Lyon is teleurgesteld in de halve Nederlander, die zinspeelt op een vertrek uit Lyon. In een statement sneerde Olympique Lyon donderdag niet alleen naar Geubbels, maar ook naar geïnteresseerde clubs. AS Monaco voelt zich daags na het statement geroepen te reageren.

Via de officiële kanalen geeft AS Monaco aan het communiqué van Olympique Lyon met verbazing te hebben gelezen. "AS Monaco wil allereerst benadrukken dat het altijd handelt in het kader van de geldende regelgeving en het respect voor de keuze van zijn spelers. Ook weigert AS Monaco verantwoordelijk te worden gehouden voor het vertrek van spelers, opgeleid door Olympique Lyon."

AS Monaco bevestigt in het statement ook de interesse in Geubbels. De Monegasken geven aan dat direct en transparant met Olympique Lyon te hebben gecommuniceerd. "Veel jonge spelers kiezen ervoor om Frankrijk te verlaten, AS Monaco is ervan overtuigd dat het belangrijk is dat een jeugdinternational behouden blijft voor de Ligue 1, ondanks de interesse van grote buitenlandse clubs."

Waar de toekomst van Geubbels ligt, is nog onduidelijk. Het zestienjarige toptalent heeft een 'topaanbieding' van Olympique Lyon naast zich neergelegd. Geubbels kwam dit seizoen vier keer als invaller binnen de lijnen voor Les Gones.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen