Simeone naar Camp Nou: "Geen plan om Messi te stoppen"

3 maart 2018, 16:18

In Spanje staat er zondag een kraker in de titelstrijd op het programma, aangezien FC Barcelona en Atlético Madrid het tegen elkaar op gaan nemen in Camp Nou. Atlético-trainer Diego Simeone wil Lionel Messi graag afstoppen, maar zegt dat dat onmogelijk is.

"Messi steekt in geweldige vorm", weet Simeone. "Er is geen strategie om hem af te stoppen. Er kan van alles gaan gebeuren morgen, maar wij gaan op onze manier proberen om Barcelona pijn te doen." Atlético staat vijf punten achter de koploper. "Het is niet onmogelijk om de titel te winnen, maar in de laatste veertien jaar is het alleen Villarreal en ons gelukt om de hegemonie van de topclubs te doorbreken. Het is voor ons nu zaak om tot de laatste fase in de strijd te blijven. Lukt dat, dan is er van alles mogelijk."

Simeone is lovend over zijn landgenoot Messi, maar heeft met Antoine Griezmann ook een topaanvaller in de gelederen. De Fransman scoorde zeven keer in de laatste twee duels. "Hij is een buitengewone speler", vindt de coach. "Hij is een van de beste spelers ter wereld. Hij moet naar het niveau van Messi en Cristiano Ronaldo toe, want zij stoppen nooit met scoren. Het moet het doel van Antoine zijn om daar naartoe te groeien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen