Vreven weer weggestuurd: "Hij waarschuwde niet eens"

4 maart 2018, 00:05

Stijn Vreven had zaterdagavond weer alle ogen op zich gericht toen hij al in de openingsfase van het duel tussen Feyenoord en NAC Breda naar de tribune werd gestuurd. De trainer van NAC vond het gek dat scheidsrechter Bas Nijhuis niet eerst en waarschuwing gaf. Voor Vreven was het de derde keer dit seizoen dat hij werd weggestuurd.

Brad Jones werkte NAC-spits Umar Sadiq tegen de grond waarna Vreven een penalty wilde voor zijn ploeg. Nijhuis besloot echter om geen penalty te geven. "In mijn ogen wordt ons een 110 procent strafschop ontnomen en had Jones rood moeten krijgen. Ik vind mijn reactie dan ook terecht. Het enige wat ik heb geroepen is dat het een rode kaart en een strafschop was. Als mijn spelers onrecht wordt aangedaan, dan reageer ik zo", zegt Vreven in gesprek met FOX Sports.

De trainer van NAC was vooral verbaasd over het feit dat hij niet eerst een waarschuwing kreeg. "Tegen Willem II zei hij nog tegen mij dat hij me nooit zonder waarschuwing weg zou sturen. Als hij eerst gewoon had gezegd: "Even je bek houden en gaan zitten", dan was er niks aan de hand", stelt Vreven, die uiteraard blij was met de zege van NAC. "Dit zijn gouden punten. Twee keer winnen van Feyenoord is voor weinig ploegen weggelegd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen